Over mij

DJ Wil van Delft

Hallo,Ik ben Wil van Delft,dat is mijn radio pseudoniem-naam als presentator van een dagelijks radioprogramma.
Mijn grote passie is altijd al geweest,het presenteren van een leuk radioprogramma,fijn om naar te luisteren,en zeer gevarieerd.
Muziek is altijd mijn grote interesse geweest,al meer dan 40 jaar geleden,begon,ik mijn eerste radioprogramma te presenteren,toendertijd nog voor een echt piratenstation in BaarleNassau,op de grens van Belgie en Nederland, illegaal toen,maar wel heel erg spannend.
Wij zaten in een gedeelte van een boerenschuur,dat wij als een soort radiostudio hadden ingericht,simpel,een paar draaitafels,versterker,microfoons,en een zender,en daar gingen we dan de ether in!

Omdat wij op het grensgebied van Belgie en Nederland zaten,en geen enkele frequentie stoorde,heeft men ons lang met rust gelaten,alhoewel we toch zo’n vier keer uit de lucht zijn gehaald,en de financiele rompslomp erbij,
besloten bij de laatste inval,te stoppen.
Ik heb mij toen volledig ingezet,om een lange weg te gaan,naar officiele erkenning,en die is er uiteindelijk na dik twee jaar ook gekomen is,toen werd het lokale omroep van Baarle Nassau.
Weg met alle vrijheid van radiomaken,wij moesten ons aan een strak schema houden,en we moesten ook reportages gaan uitzenden,en elk muziek nummer dat je draaide,moest
worden gerapporteerd,toen ben ik gestopt met mijn hobby.

En ik hadt er ook geen tijd meer voor,omdat ik samen met mijn vrouw een eigen horecazaak begonnen,dat wij 25 jaar hebben gedaan.
In 2006 hebben wij de zaak verkocht,en in 2007 zijn wij naar Spanje verhuist,om van het leven te gaan genieten,maar toen hadt ik ineens na vele jaren
van keihard werken ,weer zoveel vrije tijd,dat ik weer in contact kwam met mijn oude radiomaatjes,en mijn oude liefde voor de radio weer heb opgepakt.
Ik hadt al mijn muziek van vroeger nog steeds bewaard,dat is altijd mijn trots geweest,alleen moest ik het nu allemaal digitaal gaan maken,want tegenswoordig is alles voortaan op de computer.

Na wat omzwervingen bij andere stations,presenteer ik nu elke ochtend mijn eigen programma,bij een radiointernet station waar ik mezelf kan zijn.
Alles is nu anders als vroeger,bij een internet radiostation heb je luisteraars overal vandaan,dat merk je aan de reacties ,en ook aan de verzoeken die binnen komen,ik heb veel vaste luisteraars
zowel in Belgie,Nederland,Duitsland,en natuurlijk heel veel hier in Spanje,da’s nou net het leuke ervan!

In die tijd zat ik met collega´s in de studio te zoeken naar een orginele naam voor mijn programma,toen ineens mijn oog viel op een mooi Delfsblauw bord wat tegen de muur hing,en wat wij ooit van een luisteraar kado hadden gekregen.
Vanaf die tijd presenteer ik het programma DELFSBLAUW,met als dj naam,Wil van Delft.

Ondertussen heb ik een grote muzikale kennis opgebouwd,zowel nationaaal als internationaal,
en die wil ik dan ook graag met U delen.
In mijn programma draai ik de muziek die lekker in het gehoor ligt,zowel Nederlandstalig als Goud van Oud,met daarnaast veel achtergrond informatie van de artiest.
En natuurlijk draai ik muziek op verzoek,van de luisteraars.
Daarnaast ook veel aandacht voor de laatste nieuwe uitgekomen Nederlandstalige singels,die ik elke week krijg toegezonden van platenmaatschappijen
producers,promoters en artiesten zelf,dat is een netwerk die ik heb opgebouwd,en waar ik ook trots op ben.

Iedere week zijn er bijna dagelijks Live interviews te beluisteren,van artiesten die een nieuwe singel hebben uitgebracht.
of die gewoon wat leuks te vertellen hebben.
Wilt op de hoogte blijven welke interviews er wat uitgezonden gaan worden,volg deze site,of facebook,of twitter.

Ik wens U dan ook heel veel luisterplezier,

Met een muzikale groet van ;
Wil van Delft.

In a regular pharmacy, orders are made by telephone, which may be busy. It is very problematic for a sick person to deliver drugs themselves; it’s not always possible to do this to family members, relatives, or friends. Best website for order pills online in https://topdrugscanadian.com Fast shipping. Low prices. No Prescription.